OBS! Leveringstider i efterårsferien
Vi holder efterårsferie og sender først pakker igen d. 24. oktober.
Du kan selvfølgelig stadig bestille varer, og hvis du følger os på Instagram, vil du hver dag hele efterårsferien få adgang til fantastiske tilbud i webshoppen.

My Lucky Day er et ekslusivt online univers med lækkert legetøj, interiør til børneværelset og til hverdagen med børn i alderen 0-10 år, men også lækre produkter til mor som eksempelvis eksklusivt interiør og smukke anvendelige tasker. Hos My Lucky Day er vores mission at sprede glæde med et bredt udvalg af kvalitetsprodukter til børn, for vi synes, at de mindste skal have det absolut bedste. Vi har derfor sikret os, at størstedelen af vores sortiment er GOTS, økologisk, FSC, Fairtrade eller på anden måde certificeret efter højeste standard. Vi har et stort udvalg af skandinavisk design og er stolte af at forhandle anerkendte brands som CamCam, Liewood, Luckyboysunday, Ferm Living m.fl. som laver kvalitetsprodukter i smukt design.
Når du modtager din ordre, er vores mission, at du tænker ‘this is my lucky day!’ Så nemt kan det siges - vi ønsker at vores kunder skal glæde sig over vores produkter og vende tilbage igen og igen.