Handelsbetingelser

FRAGT OG LEVERING

Alle danske forsendelser sendes via PostNord med forsikret pakkepost.

PostNord MyPack Collect
(levering til nærmeste posthus-/butik)
29,00 kr.
PostNord MyPack Home
(levering til din adresse)
65,00 kr.
Gratis forsendelse ved ordrer over 500 kr.
(levering til nærmeste posthus-/butik)
0,00 kr.
Ordrer over 500 kr. sendes fragtfrit. Portoudgiften på forsendelser i Danmark er 29 kr uden omdeling og 65 kr med omdeling.

Leveringstid 2-5 hverdage. Du vil modtage en statusopdatering fra os, når din pakke er sendt og en mail fra PostNord med track & trace nummer.

BETALING

Hos My Lucky Day tager vi imod følgende kort: Dankort, VISA/Dankort, VISA, VISA-Electron og Mastercard.
For at sikre vores kunder en enkel og sikker betalingsmetode foregår alle køb via en krypteret 3D secure forbindelse. Dine kontooplysninger håndteres dermed sikkert af NETS og Quickpay.

Alle priser er inklusiv 25% moms

REKLAMATION

I henhold til købeloven har du to års reklamationsret. Reklamationsretten gælder kun, hvis du har brugt varen på almindelig og forsvarlig vis og ikke selv forvoldt skade på varen eller anvendt den fejlagtigt i forhold til almindelig fornuft samt anvisninger på produktet.

Vi refunderer fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, såfremt reklamationen er berettiget. Dog kan reklamationen ofte løses ud fra et billede, så vent med at sende varen retur, til du har kontaktet os for en alternativ løsning.

Skulle der være fejl eller mangler på den vare, du har fået tilsendt, ombyttes eller repareres denne vare selvfølgelig. Ved reklamation kontakt info@myluckyday.dk

RETURRET

Du har altid 14 dages fuld returret. Du skal inden for 14 dage skriftligt meddele My Lucky Day, at du ønsker at returnere dit køb. Derefter har du 14 dage til at sende varen retur. Sammen med den returnerede vare bedes du venligst vedlægge en kopi af din kvittering for købet.

Tilbagebetaling sker hurtigst muligt efter varen er modtaget retur, og såfremt den lever op til betingelserne for fortrydelsesretten. Pengene tilbageføres til den konto, som er brugt ved varekøbet.
Returfragt påhviler kunden. Ved afviste eller ikke-afhentede pakker opkræves returfragt på på 50 kr.

Ønsker du at bytte varen til en anden, bestiller du blot den nye vare og returnerer den anden. Du refunderes hurtigst muligt efter modtagelsen af de(n) returnerede vare(r), såfremt de(n) lever op til ovennævnte krav.

Returvarer sendes til:
My Lucky Day
Bavnegårdsvej 83
8361 Hasselager